♥ Gröna Lund ♥



SUMMERING AV GRÖNA LUND:
Fördelen med Gröna Lund är att det verkligen finns något för alla. Gillar man inte själva åkattraktionerna finns det annat som spel, lotterier, konserter och god mat. Deras langos är en av höjdpunkterna för mig.  Glöm inte att ta ut kontanter innan för kort tas enbart i kassan och på restaurangerna.

MINUS:

Nått som är säkert är att Gröna lund inte är anpassat för barnvagnar. Med vår dubbelvagn kom vi inte ens in genom den vanliga entrén. Det fanns inte heller någon hiss (vad vi kunde se) och de ramper som fanns var inte anpassade för vår typ av vagn vilket gjorde det både svårt och läskigt för oss att ta oss upp/ned för trapporna.
Men det värsta måste ändå vara alla köer. Till allt och överallt! Hur folk dresserat sina ungar att stå och vänta kan jag inte förstå. För oss krävdes det en massa tålamod och styrka att få sonen att stå still och invänta sin tur.

PLUS:

För de minsta fanns det förvånansvärt många åkattraktioner. Nyckelpigan, tåget, lilla fritt fall och karuseller. Men även lotter och de olika små stånden är roligt att stanna till vid. Beroende på vilken dag man är där är det också lite olika framträdanden och barnshower. Idag trollade Tobbe trollkar tillexempel. Och sist men inte minst får vi inte glömma sockervadden, vilken unge blir inte hög av bara det?

BETYG:


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0