>

♥ Såhär dansar vi (inte runt stången) på Midsommar! ♥

#AndraSidanVikenÄrNiKlara?

140620 fredag ♥ Glad midsommar! ♥


140619 torsdag ♥ Nu drar vi till landet! ♥

 
 

♥ Soon to be Ettagluttare! ♥

 

♥ T dansar loss på skolavslutningen ♥


140611 onsdag ♥ Skolavslutning ♥

Så var det dags för Antons första skolavslutning, sista dagen i FKA och till hösten blir det 1:an - Stort!
 
Vi började dagen med att jag, Jonas och Tilde trängde ihop oss i klassrummet tillsammans med övriga föräldrar och syskon för att lyssna på när klassen sjöng några väl inövade sånger iklädda blomkronor de själva skapat.
Anton sjöng glatt, speciellt till "Ingen har sätt Fantomen utan kläder" då han tog i från tårna.
 
Därefter bjöds det på jordgubbstårta och saft, som vi hann mumsa i oss lagom tills att det var dags för den gemensamma avslutningen för terminen ute på skolgårde, där farmor och Angelica mötte upp oss i den gassande solen.
Det framfördes fler sånger, traditinella tal hölls och stependium delades ut. Vinnanrna av "Små stjärnorna" bjöd på sin vinnardans och Tilde dansade loss från publiken där vi stod.
Hela cerminin avslutades med disco där alla elever, lärare och familjer dansade loss.
Himla mysig skola!
 
Efter puss och kram och hejdå, knatade vi hem till oss. Jonas var tvungen att åka till jobbet och stax därefter kom Veronica. Tillsammans åt vi sedan lunch i solen ute på gården. Sedan var även framor tvungen att ge sig av.
Men jag, Angelica och Veronica satt kvar länge och njöt av det fina vädret medan Anton och Tilde busade runt på gården med grannbarnen.
Barnen blev dock mäkta imponerade då jag och Angelica berättade att vi var vinnarna av den motsvarande tävlingen för "Små stjärnorna" då vi gick i skolan. Veronica satte på Spice Girls dängan som vi mimat och dansat hem vinsten med och kidsen gick bananas och danade bokstavligt taget på borden.
 

140608 söndag ♥ Plask i Ådalen ♥

Trots att både jag och barnen var trötta efter vad som kom att bli en sen kväll igår bestämde vi oss för att skynda oss ut för att nyttja det fina vädret.
Vi mötte upp Izak och Max i centrum och lunachde ihop för att sedan knata ned till plaskdammen i Ådalen.
 

♥ Grillning under regnbågarna ♥

När vi var på väg från Skansen ringde Max och bjöd in oss till en spontan middag. Så istället för att åka hem åkte vi till Minneberg för att grilla tillsammans med Max och Izak.
Just som kidsen ätit upp och började springa runt och busa kom det några regndroppar, och snart öste det ned. Medan jag och Max skyndade att packa ihop allt jublade Anton, Tilde och Izak över de dubbla regnbågarna som uppenbarade sig över husen.
 
 

140607 lördag ♥ Skansen ♥

Idag var jag och kidsen på Skansen medan Jonas jobbade jour. Fint väder, lagom busiga barn och inte allt för mycket folk att trängas med - en toppen dag helt enkelt!
 

RSS 2.0