♥ Lekplatsen ♥


SUMMERING AV LEKPLATSEN:
Perfekt en regning dag för uttråkade ungar. Här erbjuder de också barnpassning på torsdagar för de föräldrar som vill passa att göra sin veckohandling i affärerna i närheten. Det finns också möjlighet att boka barnkalas.
Förbered er på den höga ljudnivån och den kommande striden ni garanterat måste utkämpa med era barn när det är dags att åka hem igen.

MINUS:
Kombinationen av det trånga utrymmet, svettiga barn och ännu svettigare föräldrar gör att det snabbt blir kvavt och lite unket. En regning och populär dag som denna blir det ont om sittplatser och de som finns är varken sköna för rumpa eller öga.

PLUS:
Trots den relativt lilla lokalen har man lyckats få till en rad olika lekstationer som känns både rymliga och ”säkra” för kidsen att freaka loss i. Här finns bollhav, bollkanon, hoppborg, klätterställning, rutschkana och bilbana.
För de föräldrar som föredrar att sitta still framför att jaga barn finns ett utbud av tidningar och broschyrer att sitta och bläddra i. Personalen är trevlig och både god fika och lättare lunch kan köpas för en bra peng.

BETYG:


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0