110816 tisdag ♥ Syssling pyssling ♥

När Jonas kom hem från jobbet berättade Anton att vi haft pysslingar på besök. Visserligen är de båda två små och söta som pysslingar, men det han menade var hans såklart hans sysslingar.


På förmiddagen kom nämligen Ida (min kusin) och hennes döttrar Henny och Nova och hälsade på. Vi tog en promenad till Björklundshage där det visade sig att Henny och Anton har mer än blodsband gemensamt då de höll jämna steg då det gällde både bus och prat.


Tilde knatade tystlåtet efter, men kunde inte riktigt hålla tempot och verkade minst sagt en aning skeptisk till att behöva dela på brorsans uppmärksamhet.


Efter att den lilla trion bjudit på sandköttbullar och lerpannkakor började vi alla bli lite sugna på något annat att äta. Så vi promenerade tillbaka hem till oss där vi gjorde en enkel lunch bestående av riktiga köttbullar och spaghetti.


Samtidigt som jag och Ida därefter försökte prata över en kopp kaffe blev vi indragna i en rad olika lekar då kidsen hittat utklädningslådan. Växelvis blev vi därav anfallna av spöken och pirater, för att sedan räddas av Spindelmannen och vänner, medan vi ömsom tilldelades rollen som ”spökmamman” och blev pådragna en gammal Scream mask.


Men då Ida gav prov på sin teatertalang genom att hämta en bok som hon läste med olika röster och inlevelse, så blev det plötsligt ro i stugan. Till och med tillbakadragna Tilde kröp då upp och placerade sig nöjt i Idas knä och visade därmed att de blivit accepterade in i hennes innersta krets.



Små söta ord
Postat av: Sandra

Mysigt!

2011-08-21 @ 14:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0