♥ Favorit i repris ♥

På kvällen bestämde vi oss för att göra en favorit i repris från förra sommaren då jag, Jonas, Anna och Calle hade ”dubbeldejt” på Fejan med god mat och dricka.


Så farmor och farfar fick fullt upp som barnvakter åt tre barnbarn för första gången. Toppen tyckte vi föräldrar och vinkade glatt av dem från båten då vi styrde mot Fejan.


Där borta skålade vi och skrattade och åt oss proppmätta på skaldjursförrätt, smaskiga börjare och glassdrinkar. Samtidigt som vi lite mer allvarligt kunde konstatera hur mycket som förändrats sedan sist vi var där då Anna och Calle var nygifta, jag och Jonas var nyblivna tvåbarnsföräldrar och Ebba inte ens existerade.


Tiden går så fort, så det gäller verkligen att ibland ta en paus och bara njuta av nuet för att hinna uppskatta allt man har.  Gärna i trevligt sällskap som denna kväll!


Men då syskonen Löf började bli för högljudda och nostalgiskt började framföra nummer från All Star, talangjakten som brukade hållas på deras gamla grundskola, plocka jag och Calle upp våra plånböcker för att betala för kalset. Sedan återvände vi nöjda, trötta och en aning fnissiga, tillbaka till våra barn och barnvakter.



Calle och Anna.


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0