Anton önskar sig i stort sett varenda pryl som visas i reklam på TV, utan att knappt veta vad det är, hopplösa unge…

 

Men hans stora och oförändrade intresse sedan han var liten är bilar. Därav har han också ett hundratal, känns det som. Men leken har förändrats lite. Fortfarande kör han gärna runt med dem, men han gillar också att plocka isär dem, mecka lite med dem och försöka sätta ihop dem igen. Så bilbyggset står i toppen av önskelistan.

 

Fortfarande är det också Blixten McQueen och Spiderman som är de största idolerna. Så i stort sett allt som har med de två att göra går hem hos vår son, som hos de flesta fyraåringarna.

 

Anton gillar också att pyssla och vara kreativ. Att rita, leka med lera, klippa och klistra kan hålla honom sysselsatt i timmar. Så allt eftersom färgen i pennorna tar slut, leran stelnar och materialet tar slut är påfyllnad alltid uppskattat.

 

Att spela apa gör Anton för det mesta, men han har också ett stort intresse för spel. På önskelistan i år står bland annat Hide and seek Safari och Jolly Octopus.

 

Antons mest typiska karaktärsdrag är hans ”coolhet”. Att vara just cool är väldigt viktigt och något som han pratar om nästan varje dag.

Genom att röra sig på ett visst sätt, posera, le, men också klä sig på ett visst sätt uttrycker han detta på ett mycket medvetet sätt. Att tillexempel ha solglasögon är ”coolt”, men också ha likadana byxor som pappa, eller liknande fluga som farfar eller morfar är ”mycket coolt”.

Så en cool julklapp och passande inför nyår vore kanske ett par snygga jeans eller en fin fluga?


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0