110708 fredag ♥ Tyvö's Turtle ♥

Ja, igår kväll åkte vi alltså ut mot landet, där vi för första gången kunde sova allihopa i den nyrenoverade lillstugan (Jonas var ju inte med på Midsommar). Himla fint har det blivit i alla fall och ännu mysigare kommer det nog bli då alla inredningsdetaljer kommer på plats.

 

På morgonen möttes vi av härligt solsken på ön. En perfekt dag för att lägga sig på bryggan med en bok och bara njuta av värmen. Fast ligga stilla när man tagit med sig en ninja, det kommer ju inte på frågan. För idag, liksom igår och hela förra veckan var Anton den muterade ninja sköldpaddan Leonardo.

Han var så inne i sin lek att varken jag eller Jonas kunde låta bli att bli nostalgiska av våra egna barndomsminnen av Turtles, vilket inspirerade oss att hjälpa honom att bli en fulländad ninja.

Jonas satte igång att tälja ett par svärd och jag gjorde en ögonbindel av ett blåblommigt tyg som farmor hade. Med ett Pringlesrör och lite fantasi fick han även ett hölster till svärden att knyta fast på ryggen och det var alltså så Tyfö fick sin egen Turtle.

 


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0