110602 torsdag ♥ Tyvö resort ♥

Skönt med den kommande långhelgen. Några dagar att vila upp sig på efter tumulten med Anton kändes det som vi alla behövde.


Resorten för vår vilohelg blev landet och vi åkte iväg på onsdagskvällen. Anton somnade nästan direkt i bilen, men Tilde höll på och gnydde och skrek om vartannat hela vägen, som om något inte stod riktigt rätt till. Det gjorde det inte heller… Antagligen hade även hon fått något slags magont och höll sedan oss alla vakna resten av natten, inklusive farmor och farfar som redan var där ute.


På torsdagsmorgonen verkade hon dock bättre. Lite trött, men annars ganska okej. Jonas och farfar satte gång på bygget med lillstugan och jag och farmor underhöll kidsen.


Vädret var soligt men ganska kallt då det blåste en del, så vi försökte förflyttade oss dit det var lä. Men att försöka få Anton Kingston att hålla sig till en plats är ju lättare sagt än gjort. Det skulle fiskas med mamma en stund för att sedan byggas med killarna. Därefter läsa böcker och pysslas med farmor för att då och då hinna med att busa med syrran.


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0