110326 lördag ♥ Crash test dummies ♥

På förmiddagen tittade vi förbi Anna och Calle i deras nya fina lägenhet.


Kidsen intog snabbt rollen som crash test dummies då de utforskade lägenheten och på så vis klargjorde vad de blivande föräldrarna behöver vidta för åtgärder för att barnsäkra området.


Anton kastade och studsade med en tennisboll och gladdes åt den öppna planlösningen som gjorde att han kunde springa frivarv efter frivarv genom kök och vardagsrum.

Tilde var (som vanligt) mest intresserad av barskåpet.


Så kanske var det ett bra test, å andra sidan är ju båda våra kids mer vilda än tama, vilket man kanske får skylla på dressyrtränarna. Sannolikheten att även Anna och Calles lilla bebbe växer upp till ett vilddjur borde därmed inte vara så stor. Fast jäklar vilket drag det skulle bli på kusinträffarna!


I all röra fanns det ingen tid eller ro för att plocka upp kameran, men däremot fick AK låna min mobil för att hålla honom sysselsatt för en stund och då passade han på att knäppa några bilder.

”Peace!” uppmanade han alla att göra med fingrarna och le stort.



Foto av Anton Kingston.


Små söta ord
Postat av: LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Ja bästa sättet när man snart ska bli förälder är att bjuda hem kompisar med barn, då märker man rätt snart vad som behövs barnsäkras tills den lille kommer

2011-03-27 @ 21:08:59
URL: http://www.lilith.se
Postat av: Faster anna

Det var så mysigt att ni KLM och provkörde lägenheten! Kram!

2011-03-28 @ 09:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0