111112 lördag ♥ Fullt ös, medvetslös ♥

Så var vi bjudna hem till mormor och morfar. Alltid lika lyxigt att få bli bjuden på god middag, dessutom står de för underhållningen när det kommer kidsen. Så själv kan man bara äta och ta det lungt. Ja, nästan i alla fall. Tills godiset kommer fram, och det gör det ju alltid förr eller senare när mormor är med.
"Men mamma..." säger jag och himlar med ögonen då hon häller upp en skål karameller och Anton genast proppar i sig en näve full.
"Men Sofia..." säger mamma tillbaka och himlar med ögonen och menar att det faktiskt är helt okej med lördagsgodis då det faktiskt är lördag.
Och ja, det är ju lördag.

Fem minuter senare har våra nos-nosar förvandlats till benga gorillor. Det är vad godis gör med våra barn. Som tjack, fast i lite smakligare och färggladare förpackat.
Men Anton är glad, och mormor är glad, och Tilde... Ja, hon är som sagt beng!

Efter non stop fullt ös och ett tappert försök att tillsammans titta på "Så mycket bättre", vilket kunde ha gått så mycket bättre om barnen ville sitta stilla. Eller ännu bättre sova, då det faktiskt är efter deras läggtid.
Ja efter det, då gav vi upp.

Inte helt oväntat däckade båda kidsen så fort de placerades i vagnen. Så ja, fullt ös, medvetslös känns som en utmärkt titel på kvällens äventyr.


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0