111120 söndag ♥ Ja må de leva! ♥

Idag skulle två av Löfen uppvaktas, då både farfar och Victor har födelsedagar i november. Detta firades med en god födelsedags middag hemma hos farmor och farfar.

 

Tilde hade varit gnällig hela dagen och hade, med tanke på hur varm hon varit i natt, troligen haft feber. Så jag tänkte först stanna hemma med henne, då vi inte ville riskera att hon skulle smitta ned någon. Men efter mycket om och men och inga tecken på några andra sjukdomssymtom åkte vi ändå iväg allihopa.

 

Men Tilde fortsatte att vara gnällig och ville helst bara bli omkring buren.

Anton däremot röjde på som vanligt i full fart. Fram med alla leksaker på en gång och sedan klättrandes upp och ned på alla möbler. Ett under att ingenting faktiskt gick sönder och att det enbart skedd en olyckshändelse i form av ett fall från en motionscykel.

 

Kusin Ebba gav dock prov på att hon kan komma ett bli en konkurrent när det gäller Antons tid i strålkastarljuset. Det verkar nämligen som familjen fått ännu en spelevink som verkar njuta både av uppmärksamhet och utav att få folk att skratta. Detta genom att mer än gärna bjuda på leenden varvat med en hel del höga utrop.

Kanske det får bli en familjeturné med teateraporna om några år.



Ebba och farfar (morfar!).


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0