110904 söndag ♥ Fira faster Anna ♥

Eftersom den dominanta hemmamamman numera är businesswoman överläts allt ansvar till hemmapppan (för fyra dagar). Allt – det vill säga, hämtning, lämning, inköp, planering och organisering av allt som rör hushållet.


Det gick väl sådär kan man väl säga, men ”an A for effort” som min brittiska chef skulle säga – till oss båda.


Så när vi idag skulle på kalas för faster Anna då hade hemmapappan inte helt koll på läget. Presenten fick komma i efterskott. Precis som vi. Då födelsedagsbarnets bror inte hade stenkoll på läget trots på pressningar från den dominanta f.d. hemmamamman som haft svårt att släppa på ansvaret.


Tur för en förstående familj.
Väl hemma hos Calle och Anna bjöds vi på aptitretare medans hemmabakad pizza jäste i ugnen och födelsedagsbarnet öppnade (alla andras) presenter. Tillexempel en röd och fin KitchenAid. Om ni som jag slänger ihop mästerverk i köket med enbart två köksredskap (kaffebryggaren och mikron) och därmed inte har koll på vad man har en KitchenAid till, kan man alltid fråga någon. Jag frågade Jonas och fick förklarat att det är en ”symaskin slash mixer”.


Under presentöppningen fann Anton till sin förtjusning den sprattlande Ebba på golvet medan Ebba till sin förtjusning fann Antons slips att smarra på. Tilde i sin tur fann chipsen och så hade man en glad trio kusiner.


Glatt, gott och trevligt, så kan man sammanfatta kvällen.



Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0