110907 onsdag ♥ Inskolning dag ett! ♥

Så var det dags för Tilde att börja på förskolan. Tänk så fort det gått!

Känns inte som att det var så länge sedan hon var en 50 centimetare och låg som en sköldpadda på rygg på samma golv och sprattlade då jag hämtade Anton om dagarna. Men nu gick hon med bestämda steg in på avdelningen tillsammans med sina inskolningskompisar, tre lika långa (korta!) homies.


Den nya inskolningsmetoden gick ut på att vi föräldrar de tre första dagarna skulle vara med och själva ansvara helt för våra barn. Den fjärde dagen ska det sedan lämnas över till pedagogerna och i största möjliga mån klarar av att vara där utan stöd av mamma eller pappa.


Tilde verkade ganska okej med miljön, hon har ju varit där förr. Men de andra barnen var hon inte så intresserad av att leka med och höll sig mest till mig och Jonas. Mat var hon inte heller intresserad av då lunchen serverades, vilket inte är likt vårt lilla matvrak. Men, det är klart mycket nya intryck kan göra en distraherad.


Vid vilan, som var hopplös med Anton, gick det dock strålande. Dröjde inte alls länge innan hon snoozade gott mellan oss. Så då passade vi också på att blunda och tror ni inte att vi somnade?!

Jag som aldrig kan sova på dagarna och knappt på kvällarna!
Men jag måste säga att det var ganska skönt och säkert en välbehövd powernap.


Då Tilde vaknade lekte hon lite oengagerat med olika leksaker fram till dess att mellanmål serverades. Då hon verkade få tillbaka energin och sedan glatt lekte och visade mer av den Tilde som vi känner igen från hemma.


Men allt som allt, en bra dag för en stor liten dagistjej!


Mobilfoto.


Små söta ord
Postat av: Maxi

gilla!

2011-09-10 @ 11:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0