110925 söndag ♥ Izak's 1års kalas ♥

Idag vakande Anton och var på ett strålande humör.

”Kalas, kalas, idag är det kalas!” trallande han lyckligt.

Med all rätt. För mycket riktigt, idag var vi bjudna på Izaks ettårskalas.

”Ja må e leva, ja må e leva, ja må e leva å hundra år!” brast han sedan ut i sång.

 

Ja den där för att glatt sjunga med lätt modifierad text måste vara talang rakt nedärvd från mormor Inga.

Tilde var inte sen att stämde in med sin huliganvrål och så var vi alla i partymode.

 

Trots att kalaset skulle börja klockan två och vi, men andra ord, inte skulle  behöva stressa. Stod vi en kvart efter det att vi egentligen borde åkt hemifrån som vanligt i hallen, halvt på klädda, vimsiga och stressade.

Men iväg kom vi i alla fall och efter lite problem med att hitta parkeringsplats och därefter lokalen som kalaset skulle hållas i var vi framme. Tilde hade vid det laget däckat och hängde lealöst på Jonas arm. Fast brorsan var såklart fortfarande i farten och sprang uppspelt med slipsen på svaj in i kalaslokalen och utropade sin sedvanliga hälsningsfras;

”Hej, det är jag som är Anton Kingston!”

”Vi vet!” ekade det som svar från Linnéa, Max och de gäster som redan anlänt och som träffat vår lilla partyprisse vid tidigare tillställningar.

 

Izak iklädd en av Antons små skjortor var sötare en någonsin och log som vanligt vant mot mig då jag bara var tvungen att genast börja knäppa en massa kort.

 

Det bjöds på fika i form av två sorters tårta och kakor. Födelsedagsbarnet själv fick smaka på sin första bit tårta som han nöjt mumsade i sig, men mestadels lade bredvid tallriken och bestämt mosade ut med skeden.

 

Tilde vakande lagom till presentöppningen och placerades nöjt i pappas knä med en bulle, medan Anton med glädje intog rollen som assistent till Linnéa. Fast som vanligt med en rad förmaningar från mamma och pappa om att vänta, lugna ned sig och vara försiktig. Vilket gick sådär.

Precis som våra egna barn brukar bli blev Izak överöst med fina presenter.

Av oss fick han en liten ryggsäck i form av en krokodil som han förhoppningsvis kan ha nytta av vid dagisstart och en mjuk liten Blixten bil.

 

Då alla paket var öppnade var det kidsen som stod för underhållningen. Tilde och Izak lekte med några av Izaks nya leksaker, medan Anton lånade pappas leksak – iPhonen. På vilken han spelade in sin egen röst som sedan en app konverterade till en katts eller jultomtens röst till Anton och hans publiks förtjusning.

 

Tack Max och Linnéa för ett mysigt kalas!



Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0