♥ Galen i hjärnan ♥

Barn älskar musik. Det finns till och med forskning som menar att det är nyttigt för barn med musik. Speciellt klassik musik ska stimulera de ungas hjärnor. Jonas gör därför sitt bästa för att stimulera Antons unga hjärna med ”klassisk” musik från hans (vår) uppväxt.

 

I och med det kan man då och då höra Anton nynna eller slänga ur sig textrader från gamla 80/90-tals hits som farsan pumpat i stereon. Som tillexempel ”Vi vinner, ni stinker”, inspirerad av en låt från den gamla svenska trion Just D. Eller så har pappa pedagogsikt översatt några textrader från amerikans gangster rap till svenska för att göra det med förstårligt för sonen att sjunga med i.

 

Idag var det Cypress hill gamla goding ”Insane in the membrane” som gick på högsta volym i bilen då vi alla for till dagis.

 

Ungefär detta fick de som vi passerade med nedvevade rutor ta del utav familjesången:

 

Jonas: Galen I hjärnan…

Anton: Han är galen I hjärnan!

Alla: Gaaalen i hjärnan!


Små söta ord
Postat av: Alice Asplund

Nu har jag dragit igång en tävling på min blogg där du kan vinna et valfritt iPhone skal för max 500 kr från www.iPhoneskal.se . Länk till tävlingen: http://medalice.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-valfritt-iphone-skal.html Det skulle vara jättekul om du ville vara med! (Förlåt om du inte vill ha reklam på din blogg) Ha det bra! :D

2011-09-09 @ 15:49:22
URL: http://medalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0