120401 söndag ♥ Fira kusin Ebba! ♥

Idag var vi bjudna på födelsedagskalas för att fira kusin Ebbas födelsedag (lite i förskott).

 

Tilde lämnade något motvilligt ifrån sig den rosa bilen vi köpt som present, men nickade uppgivet när vi på nytt förklarade att det var Ebbas bil.

Ebba själv var lika glad för paketen som för presentpapperen och snörena och log nöjt medan hon kröp från det ena till det andra, lekte lite med dem, smakade lite på dem och kröp vidare till nästa.

 

Efter presentöppningen dukades det fram till fika med två sorters tårta som såg så smarriga ut att man instinktivt bara ville kasta i sig dem – och det var precis vad Ebba gjorde!

Med bara händerna högg hon in och smaskade njöt i sig tugga för tugga och visade tydligt med både ljud och minspel hur gott det var. Uppenbart att familjen utökats med ännu en liten gottegris!

 

Anton fann snabbt en ny kompis i Ebbas farbror Jonas.

”Det finns tre Jonas!” konstaterade han lyckligt och nämnde pappa Jonas och Elias pappa Jonas också då det slog sig ned vid köksbordet och målade skateboard teckningar.

 

Tilde i sin tur sökte sig till farbror Victor som är något av en favorit och tillsammans undersökte de Ebbas fina rum och leksaker. Med födelsebarnets tillåtelse passade hon även på att ta några svängar med den rosa bilen medan Ebba glatt hejade på.

Genom deras gemensamma kärlek för farmor/mormor Anka fann småkusinerna sedan varandra på riktigt och började försiktigt busa och leka tittut med varandra. Gulligt!



Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0