120407 lördag ♥ Påskyra ♥

Fast påsken återkommer varje år var det som om jag inte riktigt var förberedd på den detta år. Påskpresenter till kidsen inhandlades i sista sekund och påskpyntet släpades ned från vinden en dag för sent. Ingen påskmat hade vi handlat och då menar jag inte ens så mycket som ett endaste ägg.

 

Som tur var finns det ordning på andra och idag blev passande nog bjudna hem till Max och Linnéa på påsklunch. Det bjöds på allt det klassiska från köttbullar och prinskorv till ägg, sill, Janssons och självklart påskmust.

Fast om Izak hade fått bestämma hade det gått lika bra med enbart russin på menyn.

 

Efter att ha smaskat i oss lunchen levde våra kids loppan med alla Izaks leksaker. Anton drog fram tågbanan och Tilde prövade ivrigt Izaks lilla trampcykel, för att sedan pröva gungelefanten, polisbilen och så tillbaka till cykeln.

Izak satt till en början för sig själv och bara tittade på med en skeptisk blick. Vilket är en fullt naturlig reaktion då man får huliganer på besök.

Men så småningom vaknade även galningen i honom och han joinade då Tilde i att försöka smyga på katten. Sedan var det fullt ös. De dansades och busades och urartade tillslut i att Izak skjutsade Tilde i gåvagnen fram och tillbaka.

 

Allt medan jag och Linnéa planerade hur snygga vi kommer bli om vi bara fick tid att gå till frisören, spara långa naglar och lägga pengar på fina skönhetsprodukter. Vilket vi snart insåg skulle vara möjligt tidsmässigt om sådär cirka tio år. Så vi lade snart ned tanken på att se ut som Hollywoodmammor.

 

Samtidigt försökte Jonas att få med Max på sin sida när det gäller övertygelsen om hur fantastiskt det vore med en motorcykel. Men jag var snabb med att påminna honom att det skulle vara möjligt tidsmässigt sådär – aldrig!

 

Istället kom vi fram till att vi skulle ta en tur med vanliga hederliga cyklar då vädret tillät det.
Absolut tyckte Max, som först en kvart senare kom på att han inte har någon cykel.



Izak med påskpresenter och klassiska "påskrussin"... ;)


Små söta ord
Postat av: Linnéa

Haha! Ordning på oss?! =P



Tack för en super trevlig dag! Timmar går aldeless för fort bara...



<3 <3 <3



En middag å lite vin snart?...

2012-04-17 @ 12:14:45
Postat av: Sofia

Tack själva! <3

Ja, alldeles för fort!

Tycker det låter som en strålande idé!! =D

2012-04-17 @ 19:20:56
URL: http://kingstonochnoelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0