120415 söndag ♥ Kalas, igen! ♥

Det är som sagt många födelsedagar att fira nu i april, där ibland Antons bästa kompis från dagis Lucas femårsdag, och idag var både Anton och Tilde bjuda på hans kalas.

Även jag och Jonas välkomnades in på kaffe och det slutade med att vi stannade där hela eftermiddagen. Tilde klamrade sig till en början fast vid mitt ben medan de övriga större barnen, fyra- och femåringarna, röjde runt. Men efter att ha blivit bjuden på en bulle och tagit lite mod tills sig var även hon i gång.

 

Lucas gulliga mamma berättade att Anton var något av en hedersgäst på kalaset då Lucas konstant pratade om Anton där hemma. Hur mycket han tycker om honom och hur snäll han är och hur roligt de har ihop och hur ledsen Lucas är de dagar då Anton är hemma från dagis.

 

Som mamma känns det såklart jätte gott i hjärtat att få höra att ens barn är så omtyckt.

De visade sig också tydligt vilka bra kompisar de var då de ständigt höll sig vid varandras sida under hela kalaset och busade och fnissade.

 

När kalaset började lida mot sitt slut ville Anton inte gå och det ville inte heller Lucas. Så Lucas föräldrar erbjöd Anton att få stanna på middag vilket Anton såklart ville.

 

Så vi fick enbart med oss partyprinsessan som hög på socker sprang hela vägen hem i sin rosa tyllkjol och boots.



Att döma av Tildes ”fotosmile” har jag visst framkallat ännu en linslus.


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0