♥ Ett litet charmtroll ♥

Kusin Ebba är ett riktigt litet charmtroll. Go och glad, men förbannat envis.
Tycker att jag kan se vissa likheter med ett annat litet Löf.
Förutom liknande drag av personlighet är det också tydligt för alla att se att det finns ett speciellt band mellan Ebba och Anton.
Så fort Ebba ser sin äldsta kusin springer hon fram och slår sina små armar runt honom och kramar det hårdaste hon kan. Anton kramar ömt tillbaka eller lägger huvudet på sne och överöser henne med små komplimanger.
 
Farmor, eller ja det blir ju mormor i Ebbas fall, är en annan solklar favorit. Att det var på Annicas arm hon boat här ute på landet gjorde hon tydligt. Det spelade ingen roll om det handlade om mys, lek, transport eller mat, helst skulle det allt ske i famnen på mormor. 
 
Jonas har inte lika stor framgång hos sin systerdotter. Varje gång han kom nära eller frågade om hon ville leka eller bli uppplockat fick han samma respons i form av en huvudskakning och ett vänligt men bestämt "nää".
 
Tilde, Ebba och farmor-mormor.

Små söta ord
Postat av: Annica

Bara härligt att vara vald i tjejklubben. Som tur är har vi "lånat " Anton inne hos oss (FArmor o farfars hus) på nätterna, så några mysiga stunder har han bjudit oss på, på tuman hand innan smådamerna vaknat. Kramar och som sagt så rikt med alla barnbarn i vår närhet.

2012-08-20 @ 15:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0