120723 måndag ♥ Faster Anna och kusin Ebba ♥

Visst är det supermysigt att vara på landet, och så blir man bortskämd med massa god mat och barnpassning. Men det är ändå intensivt att bo så tätt inpå varandra med kidsen som helt ställt om sig till semestertid och som lever om. Nu har vi dessutom varit här länge, och det märks. Kanske var det några timmar för lite sömn, eller ett myggbett för mycket, men idag var vi trötta allihopa.

 

Vi ville ändå inte åka hem, inte riktigt ännu. Faster Anna och kusin Ebba skulle komma idag och dem ville vi ju såklart inte missa.

 

Så vi väntade och längtade och tillslut kom de faktiskt, pigga och glada med lite ny energi till ön. 

På dagen passade vi på att vara ute så mycket som möjligt, även om det schizofrena vädret gjorde att vi växlade mellan gummistövlar och sandaler och linne och tjocktöja.

På kvällen myste vi och då de kidsen tillslut kom i säng introducerade familjen Löf mig för plump. Vilket gick lysande, till en början.

Sedan ägnade syskonen sig åt facerape, och trots mitt försök till iPhone-förbud på ön, ändå blev även jag utsatt. Tack för den!

 


Små söta ord
Postat av: Annica

Så sant sant så sant, det är så himla kul att kunna vara tillsammans på Tyfö, men rätt som det är så blir skjortan för någon eller några .Men det är skönt att vi alla kan vara ärliga och vi kan bara bli ännu bättre på att "leva ihop", det är det goda som övervinner tycker i alla fall jag. Det har varit så många goa stunder tillsammans med barn och barnbarn o Calle o dig Sofia, så det känns rikt i hjärtat.
många kramar från en lycklig farmor o mormor

2012-08-08 @ 11:40:40
Postat av: Annica

Vilken fin bild, äkta kusin love !!!!!!!!!
Det roliga var ju att lilla Ebba med sina goa småarmar lika glatt kom smygande bakifrån och kramade Anton, gulligt !

2012-08-08 @ 11:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0