♥ Middag och mys ♥

Vi hade sett fram emot en avkopplande kväll på Fejan. Vi vuxna alltså. Självklart blev det inte riktigt så avkopplande som man kanske hade önskat med tre busiga barn.
De ville springa, hoppa, plocka stenar och titta på båtar och gärna i varsin riktning.
Men på något sätt lyckades vi ändå både beställa och avnjuta en god middag, även om vi slängde i oss den som om det vore snabbmat.
 
Sedan blev det drinkar i solnedgången i Fejans mysiga utomhus lounge. Där satt vi fint och kikade ut över vattnet och båtarna. Dock väl inlindade i filtar, för värmen försvann med solen.
 
Anton försvann upp på klipporna och var snart vän med en jämnårig kille som han sprang och lekte med.
När de gäller de mindre kidsen fick vi vara kreativa och efter att snabbt skapat en koja av en sittpuff, några stolar och filtar och mutade med kex verkade även de finna sig. 
 
Så blev det en avkopplande kväll?
Kanske inte. Men mysig? Ja, absolut!
Säkert en kväll som vi kommer minnas då vi är äldre och barnen flyttat hemifrån. Då Anton är ute och reser någonstans i världen och Tilde bara har tid för sin pojkvän och Izak bara för sin nya snabba bil.
Då kommer jag, Jonas, Max och Linnéa sitta där - helt avkopplade - och nostalgiskt tänka tillbaka på hur mysigt det var då barnen var små och alltid följde med.
Eller..?
 

Små söta ord
Postat av: Linnéa

Skrattar så mycket så tårarna sprutar... Haha den kvällen :)

<3

2012-08-27 @ 18:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0