120616 lördag ♥ Cecilia & Andreas ♥

Bröllopsdags!
Efter att vi ätit frukost packade vi in oss i bilen och körde ut mot landet, där vi inte hann mer än hälsa på farmor, installera kidsen och ta en kopp innan det var dags att åka vidare. Först till Simpnäs med båt för att hämta upp bruden - min vackra kusin Cecilia - och sedan vidare till Arholma där bröllopet skulle äga rum.
 
Vädret var tyvärr inte riktigt med oss och det fick bli en promenad under paraply till vandrarhemmet där vi skulle spendera natten. Men vad gör lite regn när det fanns så mycket glädje i luften. För visst är det något speciellt med bröllop?
För mig kändes detta också extra speciellt då jag fått den stora äran att agera bröllopsfotograf!
 
Vigseln ägde rum i Arholma kyrka och brudparet såg ut att ha klivit rakt ut ur ett bröllopsmagasin. Så vackra! Cecilia i sin fantastiska bröllopsklänning och fina Anderas med tårar i ögonen.
 
Efter vigseln transporterades brudparet med häst och vagn till festlokalen, medan vi andra tog en promenad dit.
Där blev vi bjudna på god middag, fina tal och en hel del skratt.
 
Just när det meddelades att bröllopstårtan snart skulle dukas fram klarnade det där ute och solen kikade fram. Så jag tog tillfället i akt och fick med lite hjälp med alla ut för ett gruppfoto. Efter att ha dirigerat gästerna på klipporna och klättrat upp på en trappa, på en pinnstol på mina pinnklackar var jag nöjd. Ja, i alla fall i två sekunder innan jag plötsligt kom på att jag lider av en yttepytte höjdfobi. Lyckligtvis kom brugdgummen till min räddning som den sanna gentleman han är.
 
Sedan var det fest och jag (och min nyopererade tå) tyckte att det var dags att slänga klackarna och rocka på dansgolvet i Converse istället. Vilket jag gjorde!
 
Himla mysig dag och riktigt rolig kväll!
Liksom då Anna och Calle gifte sig blev till och med Jonas lite bröllopskrank (tror att jag nyss kan ha uppfunnit det ordet) och vi sadet att om vi blir frågade minst femtio gånger under kvällen när det blir vår tur att gifta oss - då gör vi det imorgon!
Efteråt uppskattade vi det till sjutton gånger, Så nej, inte gifta ännu. Men kanske en vacker dag!
 
 

Små söta ord
Postat av: Inga Sundqvist Faster till bruden Cecilia

Håller med om att Cecilia och Anderas är ett otroligt vackert par. Ett vackert brudpar. Eftersom jag vet att det togs en massa fotografier så skulle det vara kul att se mer av godbitarna.Visst har det lagts upp på någon blogg eller så?
KRAM Inga

Svar: Ja, absolut jag har lagt upp några av fotorna på andreasochcecilias.blogg.seDet är en lösenordsskyddad blogg så fråga Cecilia - eller så kan jag skicka det ;)
sofia sundqvist

2012-07-04 @ 13:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0