♥ Björkan ♥

Det sägs att vädret på ens födelsedag ska spegla om man varit dum eller snäll under året som gått. Något som jag kanske inte borde nämna då det faktiskt snöade på både min och Jonas födelsedag – i april!

Men under Tildes dag strålade solen, så vi bestämde oss för att ta en promenad ned till Björklundshage och stämde träff med Tina och Jonas och deras kids.

 

Tilde ville ha med sig dockvagnen och det är ju som sagt hennes dag. Men då till och med drömmaren och sengångaren Anton började ropa på henne att sätta fart. Ja då kan man lugnt påstå att det inte gick fort.

I Björkan sprang de stora grabbarna genast iväg på bus med papporna i följe och jag och Tina stannade med de mindre barnen vid sandlådan. Så med solglasögonen på och en kopp kaffe i handen pratade vi strunt och turades om att hjälpa småttingarna upp och ned för klätterställningen och rutschkanan. Ett riktigt skönt sätt att spendera en riktigt skön vårdag.



Tilde kör terräng med älskade dockvagnen.


”Kom igen nu Tilde, snabba fötter!” uppmanar Anton.


Fika är gott tycker Emil.


”Vad gör ni grabbar?” frågar jag. ”Vad gör du mamma?” får jag som svar tillbaka av AK.



Tilde leker i sandlådan.


Då Tilde tog en tuppis passade Emil på att låna dockvagnen som Tilde annars vägrat släppa ifrån sig. Det syns kanske inte på bilden men här har vagnen blivit totalt kvaddad och häng knappt ihop. Men Emil körde den ändå lika lycklig för det, om inte lyckligare.


Små söta ord
Postat av: Annica

Ser härligt ut i vårsolen, det är inte dumt att vara 1maj barn. Lilla söta Tilde, två år, det är inte klokt vad tiden går. Kommentaren snabba fötter är oxå så himla härligt. Love love, annica

2012-05-07 @ 22:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0