♥ Frukostkalas! ♥

Riktigt mysigt att bli bjuden på frukostkalas.Tina hade såklart bakat en massa gott och alla samlades vi kring köksbordet för att äta och låta Emil öppna presenter.
Att Emil blir lika duktig som sin mamma på att laga mat, det kan jag förutspå redan nu. Den lilla kocken fick både ett kök, kastruller och en massa leksaksmat, och övning ger färdighet sägs det ju. 
Medan jag och Tina gav oss på att försöka montera ihop köket, pratade papporna teknik, Anton och Elias sprang runt och busade, Tilde mumsade kakor och Emil vandrade runt och charmade alla kalasgäster.
 
Men det fanns fler som lyckades charma. Tilde som alltid är avvaktande när det kommer till främmande männsikor, satt plötsligt tätt intill Tinas lillebror Jocke och lät honom till och med hjälpa henne med hennes lilla tiara då den trillade av. Blev faktiskt riktigt förvånad. Kanske är det för att Tilde känner sig så hemma kring familjen Severbrink, eller kanske har Emil fått en konkurrent på kärleksfronten!
 
Vid tolv vi vi dock tvugna att tacka för oss då Anton skulle vidare på mer skoj, då han och farmor skulle på teater på eftermiddagen.
 

Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0