140715 tisdag ♥ Regn, sandturtles och tatueringar ♥

Idag badade vi vid hotellstranden. Men just som vi höll på att bada kom plötsligt en störtskur och vi fick skynda oss att samla ihop våra saker och fly upp till hotellets lunchrestaurang. Så vi gjorde det bästa av situationen och passade på att äta lunch.

Men det blev faktiskt ganska mysigt att sitta sådär utomhus under skydd och se och höra regnet ösa ned. Och just som vi ätit klart klarande det upp och vi knatade tillbaka till stranden.

 

Med gemensamma krafter hittade vi sedan och samlade in några ermitkräftor som fick ett tillfälligt hem i vår hink, (snabbt döpta till Herr Miti, Tilde och Sture).

Vi gjorde också om Anton till en sand Turtles (cool som få).

 

Efter Jonas siesta (ja, numera är det bara Jonas som kommer till ro), promenerade vi in till bargatan. Där åt vi på en pannkaksrestaurang och FaceTime’ade med mormor och morfar – som råkar befinna sig på grannön Zakynthos. Kidsen vinkar varje dag. Även fast vi inte har en aning om åt vilket håll ön ligger.

 

Efter middagen gick vi runt och kikade lite. Vi gick förbi en tatueringsstudio och Jonas fick direkt bläckabsintens. Jag tycker att det är lite risky att gadda sig utomlands, men efter att ha pratat med dem som jobbade där förstod vi att det var ett seriöst ställe.

”Snälla?” bad Jonas.

Jag var tveksam.

Sedan förklarade Jonas att han så gärna ville ha ett ”S” på ett finger dedikerat till en speciell person. Smickrad och övertalad satt jag och kidsen snart i studion och tittade på när pappa fick sin åttonde tatuering.

 


RSS 2.0