140712 lördag ♥ Uppe och dansa hela natten! ♥

Efter frukost på balkongen gick vi ned till poolen och tog varsin solbädd. Så värst mycket hinner man förstås inte ligga på de där solbäddarna.

Nej, detta trots att jag varit noga med att välja ett hotell med en barnpool, så att jag och Jonas just skulle kunna få chansen att slappa lite. Men nepp, barnpoolen var såklart inte alls lika kul som den STORA poolen, där Anton helt upprymt konstaterat att han inte bottnade.

 

Så de där flytväst-dräkterna som vi köpt bara någon dag innan vi åkte visade sig vara en riktigt bra grej. Med dem på kunde Anton simma som en Gud och Tilde flyta som en kork. Men självklart med en vaktande mamma eller pappa i närheten.

 

Med andra ord, det blev en intensiv dag vid poolen idag innan vi rundade av för att göra oss i ordning för kvällen.

 

Efter att Tilde och Jonas tagit en siesta tog vi promenaden till bargatan och strosade runt bland alla Supermarkets och ”Krimskramsaffärer”.

 

Anton fyndade tre plastiga actionfigurer – som gick sönder efter fyra minuter och tjugo sekunder. Medan Tilde föll för en rosa solfjäder i plast med pärlor och paljetter.

 

Sedan blev vi inlockade till ett Tex Mex ställe där de serverade ”Världens hetaste hamburgare”.

Om man kunden klämma i sig denna hamburgare på några minuter och slå personen som har rekordet (angiven på en griffeltavla i restaurangen) fick man hamburgaren gratis.

 

Vi antog inte den utmaningen. Men ett högljutt grabbgäng vid ett bord bredvid hade utsett sin utmanare som kaxigt menade att det var ”no problems” att ta hem förstaplatsen.

Men när Prodigys Firestarter började pumpa ut ur högtalarna och serveringspersonalen kom ut med den brinnande hamburgaren, så han lite nervös ut.

Anton blev tokintresserad och gick fram och stirrade på den svettiga dåren som hulkade hamburgare och klunkade vatten om vartannat.

När Anton kom tillbaka skakade han på huvudet.

”Nej tack, jag vill inte äta nått som brinner!”

 

Vi var alla fyra helt överens om att man måste vara lite galen för att vilja utsätta sig för det där, och att gudmor Angie troligen var en av dem.

 

Efter middagen, som blev rätt sen, tyckte jag och Jonas att kidsen borde vara trötta. Men båda skakade bestämt på huvudet.

”Jag vill vara uppe och dansa hela natten!” utropade Tilde och slog ut med armarna.

 

Note to myself: Släpp inte iväg Tilde till Kavos om 12år.

 

Efter att fått med oss de motvilliga barnen till hotellet såg vi att det var en minder folksamling vid poolen som inväntade att fotbollen skulle dra igång. Så med Jonas i spetsen tågade vi dit och satte oss.

Tilde dansade runt bordet och var i gasen medan Anton flängde runt med den nyinköpta Spiderman-gubben och öste ut sig alla actionhjältefraser han samlat på sig under sina sex år av intensivt tv-tittande.

 

Men tillslut gav vi upp och gick tillbaka till hotellrummet för att sova.

 

 

Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0