140713 söndag ♥ Tusen tack! ♥

Efter att ha unnat oss en sovmorgon hängde vi vid poolen fram till lunch.

Alla utom Anton var sedan väldigt sugna på att bada i havet. Men Anton hävdade bestämt att han inte tyckte om havet och bara ville vara i poolen och tittade med sur min på medan Jonas och Tilde knatade ned till stranden, som ligger bara några trappsteg ned från hotellet och poolen.

Jag misstänkte att det rörde sig om någon slags rädsla hos Anton, och efter att försäkrat honom om att det fanns ett nät som skiljde alla som badade från hajar, bläckfiskar, plankton och annat farligt, gick han tillslut med på att följa med ned.

Han plaskade lite motvilligt vid strandkanten men lekte sedan mest i sanden.

Vattnet var varmt, men botten var lite stenig, så vi bestämde oss för att knata lite länge bort från hotellet. Så vi tog en promenad längs med strandbrynet tills vi hittade en plats som vi tyckte såg mysig ut. Där tog vi ett härligt dopp i det varma långgrunda vattnet. Tilde var så lycklig att hon tjöt och Anton hade nu mycket svårt att fortsätta låssas att han inte gillade havet.

 

Vid en strandbar tog jag och Jonas sedan en drink medan kidsen fick varsin gigantisk isglass. Glassarna var så stora att Anton tillslut fick ärva Tildes och nöjt sörplade i sig dem båda tills hans ”hjärna frös till is”.

 

Sedan var det hem till hotellet för en siesta för Jonas, medan kidsen lekte med iPaden och jag satte mig och lästa i eftermiddagssolen.

 

Efter att vi duschat och fräschat till oss fick barnen välja vart vi skulle äta – och de visste precis vart de ville gå. Till The Rose Tree, en restaurang vi passerat tidigare kvällar och som hade en liten trädgård med gungor, rutschkana och till Antons förtjusning en bana där han kunde imponera med sin armgång.  

Tilde som, igen, mest av allt ville ”dansa hela natten”, fick inte bara dansa utan också låna en liten docka och dockvagn av den jättemysiga restaurangägaren som flirtade med oss stenhårt och gång på gång sa ”tusen tack!” och bjöd på både sig själv och sina anekdoter och mer att dricka.

Hit kommer vi absolut gå fler gånger!

 


Små söta ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0